fbpx

Sisustuskoulu

sisustuskoulu

Tervetuloa oppimaan!

Sisustuskoulun missio on tarjota kaikille alasta kiinnostuneille tietoutta hyvästä sisustussuunnittelusta ja vapaamuotoista sisustussuunnittelun koulutusta verkossa.

Toimin itse suunnittelijana, jonka lisäksi olen toiminut alan opettajana. Päivätyöni ohessa tuotan sisältöä tälle sivustolle, koska jonnekinhan se kaikki innostus on päästävä purkamaan! Opiskelen myös alan opettajan pätevyyttä ja haaveena onkin jatkaa opetustyötä jatkossakin, ainakin jossain muodossa.

Tämä kodin sisustamisen tietopankki täydentyy ja kehittyy koko ajan.

Kannattaakin liittyä sähköpostilistalle, jotta saat sähköpostiisi aina uusimman artikkelin.

* indicates required

Osallistuminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit opiskella omaan tahtiisi lukemalla Sisustuskoulun materiaaleja tältä sivustolta. Vaivattomampi tapa on liittyä sähköpostilistalle, jolloin saat uusimman artikkelin suoraan sähköpostiisi.

Tulevat artikkelit paneutuvat sisustussuunnittelun perusteisiin ja käsittelevät mm. asiakkaan kohtaamista, kodin eri tilojen suunnittelua, värien ja materiaalien käyttöä sisustuksessa, valaistussuunnittelua ja paljon muuta. Myöhemmin käsitellään myös tilojen 3d-mallintamista.

Tervetuloa mukaan Sisustuskouluun. Hyvin opiskeltu on jo puoliksi tehty!

Olen toiminut alalla yli 15 vuotta tehden suunnittelutyötä sekä myös alan opetustyötä. Artikkeleiden sisältö syntyy siis omista kokemuksistani ja oppimistani asioista. Otan mielelläni vastaan kehittävää palautetta ja ideoita aiheista, joista haluaisit kuulla vielä lisää.

Jos haluat tietää lisää minusta, kerron itsestäni täällä.

Vinkkaathan sisustuskoulusta myös kaverillesi, jota aihe voisi kiinnostaa, kiitos!