fbpx

Toimitusehdot

Verkkokurssien tilaus- ja toimitusehdot 

Voimassa 4.8.2022 alkaen. 

Yrityksen tiedot 

Nimi: Puoliksitehty

Sähköposti: info@puoliksitehty.fi 


Y-tunnus: 2125120-4 

Ostoehdot 


Yleistä
 

Puoliksitehty tuottaa koulutuspalveluita verkkovalmennuksena. 

Lähetämme vahvistuksen kurssiosallistumisestasi vastaanotetun kurssimaksun jälkeen. 

Hinnat ja maksaminen 

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron. 

Sähköisten tuotteiden toimitus (kuten verkkokurssit):  

Asiakas saa tuotteen käyttöönsä heti maksun jälkeen. Sähköisten tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen.  

Reklamaatio 

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@puoliksitehty.fi 

Verkkokurssien toimitusehdot 

1) Sopimuksen syntyminen: Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus). Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. 

2) Maksuehdot: Verkkokurssin voi tilata verkkokaupasta sen voi maksaa suoraan verkkosivuillamme luotto – tai pankkikortilla tai laskulla. Yritys ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa. Verkkopalveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

3) Tilattu digitaalinen palvelu on Puoliksitehty:n tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä. 

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön käyttäminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas ei ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (=ei ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluaa perua tilauksen, hän on siihen lain mukaan oikeutettu. Jos asiakas on alkanut katsomaan verkkokurssia, ei kurssituotetta voi enää palauttaa ja tilausta perua. 

Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama tilausvahvistus toimii tilausvahvistuksena.  

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tietosuojaseloste 

Lue Tietosuojaseloste tästä linkistä