Verkkokurssien toimitus ja käyttöehdot

Voimassa 4.8.2022 alkaen. 

Yrityksen tiedot 

Nimi: Puoliksitehty

Sähköposti: info@puoliksitehty.fi 


Y-tunnus: 2125120-4 

Verkkokurssien käyttöehdot 

 • Käyttöoikeus: Käyttöoikeus ja käyttösopimus alkavat, kun asiakas on ostanut kurssin ja kurssi on aktivoitunut.
 • Verkkokurssille annettu käyttöoikeus on ehdottomasti henkilökohtainen. Käyttäjätunnuksen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Muiden käyttäjätunnuksilla kirjautuminen koulutussivuille on kielletty.
 • Tekijänoikeus: Tekijänoikeus kaikkeen kurssimateriaaliin on yrityksellä Puoliksi Tehty. Materiaalin käyttäminen, kopioiminen, tulostaminen, ruudunkaappaus materiaalista, tallennus, muuttaminen, toimittaminen kolmansille osapuolille sekä kääntäminen muille kielille ilman lupaa on kielletty. 

Verkkokurssien toimitus- ja maksuehdot 

 • Maksuehdot: Verkkokurssit maksetaan verkkokaupassa tarjolla olevilla maksutavoilla. Yritys ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään. Voit tiedustella myös laskutusvaihtoehtoa.
 • Hinnat ovat ilmoitettu euroissa. Yritys on arvonlisäverovelvollinen. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron määrän. 
 • Maksaminen: Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii valintasi mukaisesti Klarna tai Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
 • Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
 • Maksutavat: Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.
  • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
  • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
  • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
  • OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku
  • Voit maksaa myös Klarnalla. Klarna antaa sinulle tarkat maksuehdot. Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää maksustasi, vieraile Klarnan verkkosivustolla tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.
 • Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
  • Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  • Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  • Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
  • Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta
 • Sopimuksen syntyminen: Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus). Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. 
 • Toimitus: Asiakas saa tuotteen käyttöönsä heti maksun jälkeen. Sähköisten tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen.  
 • Tilattu digitaalinen palvelu on Puoliksi Tehty:n tuottama ja toteuttama verkkokurssi. Palvelun sisältö, aikataulu ja kokonaishinta on kuvattu verkkokaupasta ostettavan tuotteen yhteydessä. 
 • Perumisoikeus: Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön käyttäminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Verkkokursseissa tämä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas ei ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (=ei ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä ja haluaa perua tilauksen, hän on siihen lain mukaan oikeutettu. Jos asiakas on alkanut katsomaan verkkokurssia, ei kurssituotetta voi enää palauttaa ja tilausta perua. 
 • Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama tilausvahvistus toimii tilausvahvistuksena.  
 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Reklamaatio 

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@puoliksitehty.fi 

Verkkokursseille on luvattu rahat takaisin -takuu. Jos asiakas ei koe hallitsevansa verkkokurssilla opetetun ohjelman käyttöä suoritettuaan koko kurssin, on hänellä oikeus pyytää verkkokurssista maksamansa summa takaisin. Jos oppimisen esteenä on ollut esimerkiksi asiakkaan ajan puute, asiakkaan laitteiston toimimattomuus tai muu verkkokurssin varsinaisesta sisällöstä riippumaton seikka, ei oikeutta rahan palautukseen ole.

Tietosuojaseloste 

Lue Tietosuojaseloste tästä linkistä