SketchUp Pro -lisenssi

415 sis. alv 24%

SketchUp on laajasti käytetty mallinnusohjelma arkkitehtuurissa, rakentamisessa, sisustussuunnittelussa, kaupallisten ympäristöjen suunnittelussa, kevytrakentamisessa, maisema-arkkitehtuurissa, keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelussa ja monissa muissa tarkoituksissa.

Ohjelman lisenssi on käytössäsi vuoden ajan. Kaikki ohjelman versiopäivitykset ovat tänä aikana veloituksetta ladattavissa.

Käytössäsi on monipuoliset ja turvalliset maksutavat. Laskutusmahdollisuuksia ja oppilaitoslisenssejä voit tiedustella sähköpostitse info@puoliksitehty.fi

Kuvaus

SketchUp Pro -lisenssi

Lisenssin ostettuasi voit ladata ohjelman koneellesi ja saat pääsyn sen kaikkiin ominaisuuksiin vuoden ajaksi. Lisenssi ei uusiudu automaattisesti, vaan se on hankittava uudelleen 12 kk jälkeen.

SketchUp Pro-lisenssi sisältää pääsyn laajaan 3d-kirjastoon (3dWarehouse), joka sisältää loputtoman määrän valmiita ja muokattavia objekteja ja 3d-projekteja.

SketchUp Pro:n mukana tulee myös erillinen LayOut-ohjelma, jonka avulla luodaan ammattimaisia 2d-suunnitelmadokumentteja mittakuvineen, teksteineen, nimiöineen jne.

SketchUp Pro mahdollistaa myös lukuisten lisäosien lataamisen (Extension Warehouse), joiden avulla ohjelman ominaisuuksia ja työkaluvalikoimaa voi laajentaa entisestään.

Järjestelmä- ja laitevaatimuksista voit lukea lisää täältä.

Ohjelman käyttöönotto

Saat sähköpostiisi linkin ohjelman lataukseen 1-3 arkipäivän kuluessa. Tämä sähköposti tulee lähettäjältä Trimble.com. Ostot käsitellään manuaalisesti, joten latauslinkin saaminen kestää pienen hetken. Tarkastathan myös roskapostikansiosi.

Ohjeet lisenssin aktivoimiseksi ja ohjelman asentamiseen löydät tältä sivulta. Ohjaudut sivulle oston jälkeen, jolloin voit vaikkapa tallentaa sen kirjanmerkkeihisi.

Apua ohjelman käyttöön

Ohjeet ohjelman tehokkaaseen käyttöön saat Puoliksi Tehty-verkkokaupan suosituilta verkkokursseilta.

Olet myös tervetullut keskustelemaan ohjelman käytöstä SketchUp Suomi-ryhmäämme Facebookissa.

Kysyttävää?

Jäikö jokin asia vielä epäselväksi? Ole yhteydessä sähköpostitse info@puoliksitehty.fi, alakulman chatin kautta tai somekanavilla.

 

Mukavia mallinnushetkiä!