fbpx

Kuka olen

Hei!

Kiitos kun vierailet sivuillani!

Olen toiminut sisustussuunnittelun parissa noin 17 vuotta, joista ensimmäiset vuodet menivät opiskellessa sisustusarkkitehdiksi (amk). Työurani aikana olen mm. suunnittelut sisustuksia asiakkaiden yksityiskoteihin, kaupalliseen ympäristöön sekä tehnyt keittiösuunnittelua. Lisäksi pyrin kehittymään jatkuvasti ja päivittämään osaamista alan täydennyskoulutuksilla.

Idea tämän sivuston perustamisesta syntyi keväällä 2020, kun työskentelin kotona koronaeristyksessä. Työnkuvani muuttui hieman normaalista, ja tein tavallista enemmän asiakaspalvelutyötä, ratkoen asiakkaiden sisustuspulmia puhelimitse. Huomasin, että vaikka maailma on kriisissä, ihmiset haluavat edelleen panostaa kotinsa sisustamiseen. Uskon, että epävarmoissa oloissa toimivan kodin merkitys korostuu vielä entisestään.

Pienikin neuvo tai uusi idea ammattilaiselta voi auttaa asiakasta eteenpäin oman unelmansa toteuttamisessa. Tästä ajatuksesta inspiroituneena päätin kokeilla voisiko vinkkejä ja neuvoja jakaa myös näin verkon välityksellä. Samalla, kun jaan tietouttani sinulle, jäsennän kaikkea oppimaani myös itselleni. Toivon, että kirjoittamistani artikkeleista on iloa sinulle, olet sitten oman kodin sisustaja tai vaikkapa sisustusalalle haluava.

Arvoistaisin kovasti, jos annat minulle palautetta ja vinkkaat vaikka mielenkiintoisista aiheista, joista voisin kirjoittaa.

Toivottavasti löydä täältä kaikkea hyödyllistä ja inspiroivaa!

-Riikka