Sisällöt sopivat niin aloittelijoille, kuin jo ohjelmia hieman käyttäneillekin.

Voit opiskella täysin omaan tahtiisi ajasta ja paikasta riippumatta.

Käytössäsi on myös kouluttajan tuki ja ongelmatilanteissa pyrinkin auttamaan sinua mahdollisimman pian!

Klikkaa kiinnostavaa kurssia ja lue lisää!

SketchUp kurssi

SketchUp Pro on ammattilaisten paljon käyttämä 3D-ohjelma. Monipuolisella kurssilla opit ohjelman käytön erityisesti sisätilojen suunnittelun lähtökohdista.

Kurssin jälkeen osaat mallintaa kolmiulotteisia tiloja sekä tuottaa tilasta pohja- ja leikkauskuvia, perspektiivinäkymiä jne.

Tutustu kurssiin
SketchUpFree

SketchUp Free -verkkokurssilla opit hyödyntämään SketchUpin ilmaisen version monipuolisia ominaisuuksia.

Ilmainen SketchUp Free on mainio apu oman kodin, remonttikohteen, messuosaston tai muiden pienehköjen tilojen ja rakenteiden suunnitteluun.

Tutustu kurssiin
LayOut-verkkokurssi

LayOut on SketchUp Pro:n mukana tuleva ilmainen ohjelma, jonka avulla luot tekemästäsi 3D-mallista ammattimaisia 2D-dokumentteja.

Kurssin jälkeen osaat luoda oman esityspohjan, synkronoida SketchUp -tiedostosi LayOutiin, lisätä mitat, tekstit, symbolit jne.

Tutustu kurssiin

Katso alta esimerkkivideoita kursseilta:

SketchUp Pro:n 30 päivän ilmaiskokeilujakson + maksullisen lisenssin hankkiminen

SketchUp Free:n käytön aloitus + käyttöliittymään tutustuminen

LayOutin avaaminen ja esityspohjan valitseminen

Hei! Olen Riikka ja toimin tämän sivuston sekä verkkokurssien tekijänä.

Olen toiminut sisustussuunnittelun parissa yli 15 vuotta. Työurani aikana olen toiminut alalla yrittäjänä, palkkatöissä sekä opetustehtävissä. Olen siis päässyt tutustumaan sisustusalaan monesta eri näkökulmasta.

Mallinnusohjelmien käyttö on ollut minulle aina mieleistä, ja ne ovatkin keskeinen työkalu työpäivissäni. Olen toiminut myös ohjelmien kouluttajana työpaikallani ja eri kouluasteilla. Tällä hetkellä päivittäisessä käytössäni on SketchUp Pro, joka on henkilökohtainen suosikkini monista käyttämistäni ohjelmista.

Liitythän myös uutiskirjeeni tilaajaksi! Sitä kautta saat tiedon verkkokurssien mahdollisista päivityksistä sekä uusista sisällöistä.

Facebookista löydät SketchUp Suomi -ryhmän, jonne olet tervetullut keskustelemaan ja kyselemään ohjelman käyttöön liittyvistä asioista.

Riikka H.