Verkkokurssit

SketchUp -lisenssit


Esimerkkivideoita kursseilta:

SketchUp Pro:n 7 päivän ilmaiskokeilujakson + maksullisen lisenssin hankkiminen

SketchUp Free:n käytön aloitus + käyttöliittymään tutustuminen

LayOutin avaaminen ja esityspohjan valitseminen

Hei! Olen Riikka ja toimin tämän sivuston sekä verkkokurssien tekijänä.

Olen toiminut sisustussuunnittelun parissa yli 15 vuotta. Työurani aikana olen toiminut alalla yrittäjänä, palkkatöissä sekä opetustehtävissä. Olen siis päässyt tutustumaan sisustusalaan monesta eri näkökulmasta.

Mallinnusohjelmien käyttö on ollut minulle aina mieleistä, ja ne ovatkin keskeinen työkalu työpäivissäni. Tällä hetkellä päivittäisessä käytössäni on SketchUp Pro, joka on henkilökohtainen suosikkini monista käyttämistäni ohjelmista. Toimin myös ohjelman kouluttajana alan oppilaitoksissa.

Riikka Hakkarainen

Verkkokursseillani pyrin opettamaan mallintamisen taidon selkeästi ja käytännönläheisesti. Neuvon ja perustelen hyväksi havaitsemani toimintatavat, jotta ymmärrät ohjelmien toimintaperiaatteet ja osaat soveltaa oppimaasi myös itsenäisessä työskentelyssä.

Kurssini ovat olleet tykättyjä ja olen saanut niistä hyvää palautetta. Kurssilaisten tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää ja lupaan kurssin ostaneille rahat takaisin -takuun. Jos et koe hallitsevasi ohjelmaa kurssin jälkeen, saat rahasi takaisin.

Liitythän myös uutiskirjeeni tilaajaksi! Sitä kautta saat tiedon verkkokurssien mahdollisista päivityksistä sekä uusista sisällöistä.